Városi közlemények - Lukács, Gejza
Na základe vyhlásenia krajinského úradu pre stravovanie č. 3769/1916 vydal podžupan Gemersko-malohontskej župy nariadenie č. 18641/1916 o mlynoch a spracovaní obilia v nich, o zasielaní spracovaného nadbytočného obilia vojsku.