Hadi éretsígi
Predčasné maturitné skúšky žiakov VIII. ročníka, ktorí dostali povolávací rozkaz sa konal na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave a na Evanjelickom a.v. gymnáziu v dňoch 1. a 2.03.1917. Výsledky: jeden študent ukončil s prospechom výborný, traja s prospechom dobrý a dvaja s prospechom dostatočný.