Kedves jubileumi ünnepséget
V kasíne v Putnoku (MR) sa 4.03.1917 konala oslava 25-ročného pracovného jubilea Zoltána Molitórisza, hlavného slúžneho v okrese Putnok. O.i. pozvaných predstaviteľov verejného života okresu sa zúčastnil Július Mariássy, hlavný sudca okresu (főbiró), Ladislav (László) Juhász, kňaz z Chanavy, ktorý publikuje, Mikuláš (Miklós) Komoróczy - profesor Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave vystúpil s humorným príhovorom.