Hadnagyi kinevezések
Správy o vymenovaniach vojakov - rodákov z Rožňavy do vojenských funkcií: Gejza (Géza) Kubinyi ml., poslanec za obvod Jelšava, práporčík v zálohe, bol menovaný za poručíka. Eugen (Jenő) Pósch, syn Dezidera (Dezső) Póscha, titulárneho hlavného župného lekára v Gemersko-malohontskej župe, pochádzajúci z Rožňavy, bol vymenovaný poručíkom. Zoltána Pauchly a Ján (János) Gabonás, príslušníci 16. domobraneckého pešieho pluku boli menovaní poručíkmi.