Halálozás
Oznámenie o úmrtí obvodného notára, penzionovaného domobraneckého kapitána Ignáca Purjesza v Budapesti (MR) začiatkom marca 1917. Bol členom Komory župných notárov. Mal 3 synov a 1 dcéru. V čase jeho úmrtia žila ešte jeho manželka.