Rendkivüli megyegyülés
Prehľad členov do zdaňovacích komisií: Dr. Samuel(Samu) Veres, Štefan (István) Czinke ako riadni členovia. Komisia pre daň z príjmu zo sídlom v Rožňave: Arpád (Árpád) Fáy, Hucín; Ľudovít (Lajos) Hertz, Krásnohorské Podhradie; Koloman (Kálmán) Tóth, Revúca; Bartolomej (Bertalan) Matolay, Štítnik. Ako náhradný člen bol menovaný o.i. Dr. Ján (János) Markó z Rožňavy.