Városi közlemények - Pósch, Július
Texty nariadení týkajúce sa hospodárenia vo vojne: č. 2483/1917 - výrobky morské, ich rozširovanie a spracovanie, predaj základných potravinových článkov v Rožňave u firmy Varga a Langhoffer. Nariadenia č. 897/1917 a výťah z nariadenia č. 691/1917 o šití konfekcie.