Szolgálati jubileum - (R.H.)
Samuel (Samu) Stempel, banský úradník z Rožňavy oslávil 14.03.1917 25-ročné pracovné jubileum. Hlavný banský komisár Karol (Károly) Polák v slávnostnom príhovore vyzdvihol jeho prácu vo verejnom živote.