Signum laudis
Dr. Ladislav (László) Knóth, nadporučík a hospodársky úradník 314. Pešieho domobraneckého pluku bol v marci 1917 vyznamenaný Signum laudis. [L. Knóth absolvoval v r.1903/1904 Evanjelické a.v. gymnázium v Rožňave. In: Výročná školská správa Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave].