Városi közlemények - Pósch, Jozef
Opatrenia týkajúce sa hospodárenia so zvieracími kožami, kovovými predmetmi. Usporiadanie jarmoku v Polomke (SS) bolo preložené z 9.04.1917 na 11.04.1917. Nariadenie Ministerstva vnútra o voľbe parlamentných poslancov.