Közgyűlés
Správa o priebehu výročného rokovania Úverného družstva obchodníkov a živnostníkov v Rožňave pod vedením Žigmunda (Zsigmond) Kirschnera 11.03.1917. Bola prijatá správa o hospodárení družstva.