Meghivó - Janka, Karol
Pozvánka na cirkevné zasadanie a slávnostnú bohoslužbu Humenskej misie evanjelickej reformovanej cirkvi (Homonnai missiói ev.ref. egyház) v Humennom dňa 24.07.1904. Prerokované budú otázky finančného krytia po rekonštrukcii sídla kňažstva.