Kinevezés
Správa o pracovnom funkčnom postupe neodmeňovaného daňového praktikanta Vojtecha (Béla) Kemény, ktorý bol v auguste 1904 menovaný do funkcie odmeňovaného praktikanta pri kráľovskom daňovom úrade v Starej Ľubovni.