Tanügyi hirek
Správa o skúškach na meštianskej škole v Humennom a opravné skúšky, ktoré prebehli na oboch školách Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej. Vymenovaní profesori pre školský rok 1904/1905: Karol (Károly) Janka za profesora latiny vo všetkých 4 ročníkoch školy, Július (Gyula) Krauss za profesora francúzskeho jazyka na vyššej obchodnej škole.