Felvidéki Hirlap
Správa o započatí vydávania dvojtýždenníka Felvidéki Hirlap v Prešove v auguste 1904. Zodpovedným redaktorom je Leopold (Lipót) Fuchs a hlavným redaktorom je Aladár Lukovits, ktorý pôsobí ako tajomník Šarišského gazdovského spolku.