Szeresse a magyar a magyarat
Diecéza košická oslávila 100. výročie založenia svojho biskupstva, ako aj 60. výročie kňažstva svojho biskupa Žigmunda Bubiča (Zsigmond Bubics), ktorý pri tejto príležitosti odslúžil slávnostnú bohoslužbu. Priebeh osláv 16. 08. 1904 v Košiciach. Biskup obdržal vyznamenanie od kráľa Veľký kríž Leopoldovho rádu (Lipót rend nagykeresztyét).