Miniszteri adomány
Správa o pridelení finančnej čiastky (1000 korún) obetiam požiaru v Belej nad Cirochou v septembri 1904. Za prekvapivé skoré dodanie finančnej podpory treba poďakovať intervencii baróna Ľudovíta (Lajos) Fischera zo Sniny a hlavného župana Zemplínskej župy Bélu Hadik.