Önképzőkör alakulása
Správa o pripravovanom založení samovzdelávacieho kruhu živnostníkov a obchodníkov v Humennom. Finančnú základinu vytvoria z predstavenia ochotníckeho divadla, ktoré predvedú o mesiac. Bude to predstavenie Ede Tóth: Falu rózsa [Ruža dediny].