Falusi gazdakörök szervezése - M.T
Úvodník zaoberajúci sa zakladaním gazdovských spolkov v Uhorsku. Ich úlohy a poslanie. Navádzanie roľníkov ku racionálnemu hospodáreniu. [Autor úvodníka pravdepodobne regionálny autor-ostáva na prebádanie]