Multak emléke : Az 1850-1851 évi öszeesküvés történetéhez - Doby, Anton, feöldi
Pokračovanie rozprávania o životných osudoch právnika, tabulárneho sudcu, notára, podžupana a spisovateľa uhorského Mihály Borossa, ktorý ako očitý svedok revolučných rokov bol aj väznený za svoje postoje. [Narodil sa v Ószőny (MR) 9.01.1815 a zomrel v Sárbogárd (MR) 5.03.1899. viď Magyar életrajzi lexikon, zv.1, s.250] Historickú čriepku podáva humenský historik a publicista.