Adomány
Správa o tom, že viedenská poisťovňa prostredníctvom svojej dcérskej pobočky v Humennom a jej konateľa pre toto mestečko Maximiliána Friedmanna darovala finančný príspevok pre vzniknutý hasičský spolok v Humennom v septembri 1904.