A százéves kassai püspökség
Referát o dvojitých oslavách v Košiciach. Výročie založenia biskupstva (100.) a výročie kňažstva biskupa (60.). Slávnostná biskupova bohoslužba na ktorej boli prítomní: minister kultu a náboženstva, vojenské a občianske osobnosti mesta. Slávnostný príhovor mal kanonik z Győru Antal Ruschek. Vystúpenie spevokolu. Na záver slávnostný obed pre 90 pozvaných hostí. Vznik základiny "Bubics", ktorá pozostáva z finančnej čiastky 10.500 korún. Z úrokov budú poskytované podpory pre prestárlych farárov.