Lelkészi áthelyezések
Správa o personálnych zmenách na rímskokatolíckch farnostiach. Z Humenného bol preložený farár Valent (Bálint) Nagy Árvay do Sárospataku. Zo Solivari bol preložený farár Štefan Cselényi do Humenného.