Tanügyi kinevezések
Správa o úradnom vymenovaní do funkcie učiteľa diplomovaných učiteľov do obcí Medzilaborce= Vojtech (Béla) Hornyay, Kochanovce- Anton (Antal) Body, Ubľa= Vojtech (Béla) Boréczky, Koškovce= Július (Gyula) Naklovszky, Jasenov= Koloman (Kálman) Tóth