Templom felszentelés
Vysviacka gréckokatolíckeho kostola v Humennom. Obrad viedol gréckokatolícky farár-dekan Štefan (István) Kuttka. Výzdobu kostola previedli bratia Hölzelovci z Bardejova. Obrad sa konal 9.10.1904.