A vármegye
Správa o úradnom vymenovaní do funkcie druhého podnotára Zemplínskej župy slúžneho z Humenného Zoltána Izsépy v októbri 1904. Druhým kandidátom, nezvoleným bol Július Gyula Durcsinszky zo Sniny.