Tanügy áthelyezések
Správa o preložení učiteľa Mikuláša (Miklós) Gazdos z Michaloviec do Sniny, ako aj úradné vymenovanie diplovaných učiteľov do Štátnej ľudovej školy v Snine - ide o: Júliusa (Gyula) Horváthy, Antona (Antal) Chinorányi, Etela (Etel) Barkóczy a Olívie (Olivia) Körössy