Gróf Andrássy Dénes-
Správa o tom, že gróf Dionýz (Dénes) Andráši poskytol dobročinný príspevok finančný (4000 korún) pre postihnutých požiarom v Zemplínskej župe. Poslal to prostredníctvom predplatného na spoločenskú zábavu poriadanú v Sátoraljaujhely