Egyházfelügyelő választás
10.03.1917 bol na zasadaní presbytéria evanjelickej a.v. cirkvi v Rožňave zvolený Dr. Jozef (József) Pósch, mešťanosta. Nahradil statkára Dr. Júliusa Póscha, ktorý túto funkciu vykonával niekoľko rokov.