Körlevél
Z obsahu pastierskeho listu č./1917 rožňavského biskupa Ľudovíta Balása sipekiho z marca 1917. Cituje list pápeža Benedikta XV., upozorňuje na odvody brancov narodených v roku 1872-1891. Prináša prehľad o personálnych zmenách na farách diecézy.