Meghivó
Pozvánka na kultúrny večer, ktorý usporiada Katolícke vyššie gymnázium v Rožňave dňa 25.03.1917. V programe sa predstavia: riaditeľ gymnázia Eugen Kološ (Jenő Kolos) Kiss s otváracím prejavom, spevokol gymnázia so svojím dirigentom profesorom Dr. Gellértom Gorzó. Ten sa predstavil aj recitáciou.