Katonaothon
Veliteľstvo 16. Pešieho domobraneckého pluku v Banskej Bystrici navrhlo zriadiť vojenskú zotavovňu mimo bojového územia (miesto nie je presne určené). Správa je doplnená žiadosťou o zasielanie časopisov, spoločenských hier, kníh.