Városi közlemények - Pósch, Jozef
Mestské oznamy o organizovaní železničnej dopravy na trase Dobšiná-Tornaľa. Rožňava-Tornaľa, Rožňava-Dobšiná, Tornaľa-Plešivec počas vojny. V ďalšej časti sú citované ministerské nariadenie č. 575/1917 o šatení vojnových zajatcov a župné nariadenie č. 151/1917 o vojenských prečinoch a trestoch.