Zemplénvármegye közigazgatási bizottsága ...
Zasadanie Zemplínskej župy 10.10.1904 v Sátoraljaujhely. O.i. hlavný lekár župy poukázal na epidémiu šarlachu v Sátoraljaujhely a na nariadenia podľa ktorého majú byť chorí izolovaní. Nedajú sa však dodrživať. Župný inšpektor István Beregszászy podal hlásenie o stave na školách. Opätovné odmietnutie podpory pre gréckokatolícku obecnú školu, nakoľko sa tu pestuje tzv.panslavizmus.