Gróf Andrássy Dénesné emlékezete - W. [= Waller, Móric]
Referát o priebehu spomienkovej slávnosti a príležitostnej bohoslužby, ktorú organizovala Humenská misia evanjelickej reformovanej cirkvi ako pietnu spomienku na grófku Dénesné [Františku] Andráši (Andrássy) [rod. Francziska Hablawetz], ktorej telesné pozostatky boli v ten istý deň uložené do mauzólea v Krásnohorskom Podhradí. Zádušnú bohoslužbu v Humennom odslúži kňaz Karol Janka