Meghivó
Gemerská sporiteľňa, čast. spoločnosť pozýva svojich účastinárov na 13. valné zhromaždenie v Rožňave dňa 29.03.1917. Celostránkové tabuľky o hospodárení v roku 1916. Podpísaní sú členovia riaditeľskej rady: Maximilián (Miksa) Weisz, Juraj (György) Rácz, pokladníčka Paula Neälander, hlavný účtovník Martin (Márton) Gold a kontrolná komisia.