Főigazgatási látogatás
Správa o priebehu inšpekcií na dvoch rožňavských stredných školách: na Katolíckom vyššom gymnáziu a Evanjelickom a.v. gymnáziu. Školský inšpektor pre obvod Banská Bystrica Emil Jurkovich - konštatoval spokojnosť so zisteným stavom.