Katonalelkészi kitüntetés
Jozef (József) Laurincz, poľný kurát, slúžiaci pri 67. pešom pluku bol ocenený za hrdinstvo preukázané v boji proti nepriateľovi vojenským cirkevným záslužným krížom II. triedy.