Közgyűlés
Správa o konaní 1. valného zhromaždenia Spotrebného a peňažného družstva Rožňavy a vidieka na 1.04.1917. Na programe je zhodnotenie hospodárenia, ročné vyúčtovanie. Ako hosť sa na zhromaždení zúčastní hlavný kontrolór hospodárskeho družstva (alebo ústredia?) Hangya Edmund (Ödön) Lubinszky.