Városi közlemények - Pósch, Jozef
Text nariadenia č.4519/1917 o hospodárení s múkou, obilninami v sťažených vojnových podmienkach. Nariadenie o plánovanom vybudovaní liehovaru v Jelšave, Rimavskej Sobote a v Rožňave (Schläsinger a Grünfeld).