Hirdetmény - Markó, Ján
Obvodný notár v Rožňave - Ján (János) Markó oznamuje verejnosti konanie dražby v Dobšinej dňa 12.04.1917. Predmetom dražby bude hnuteľný majetok nebohého rímskokatolíckeho kňaza v Dobšinej Antona (Antal) Szuszaiho.