A harcvonal mögött : (A Kath. Szemléből) - Domokos, Štefan
Poviedka rožňavského autora prevzatá z časopisu Katholikus Szemle. [Údaje o autorovi sú získané z priebežnej excerpcie Rozsnyói Hiradó a Sajó-Vidék a sú dostupné v mennej kartotéke Gemersko-malohontskej župy].