Képviselőnk hadijótékonysága
Gróf Gejza (Géza) Andrássy daroval 10 000 korún na základinu Pavla (Pál) Hegedüsa, ktorá je založená na podporu sirôt a vdôv pri 5. husárskom pluku v Košiciach. Jeho syn Emanuel (Manó) Andrássy ml. daroval 5 000 korún pre 24. gemerský peší pluk v Lučenci a 66. zemplínsky peší pluk.