Könyvtáros változás
Dr. Gellért Gorzó sa pre veľkú zaneprázdnenosť zriekol funkcie knihovníka v Konverzačnom spolku v Rožňave. Na jeho miesto bol v apríli 1917 zvolený Ondrej (András) Csányi. Obidvaja sú profesormi na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave.