Az egyházmegye gyásza
Správa o úmrtí Kolomana (Kálmán) Nagya, rímskokatolíckeho farára pôsobiaceho v Šávoli. Zomrel vo veku 56 rokov 2.04.1917. 34 rokov pôsobil v cirkevnom živote diecézy. Dlhší čas pôsobil v Rožňave ako kaplán, zborový kaplán, profesor teológie v kláštore. Pochovaný bol 4.04.1917 v obci Šavol.