Vallástani és érettségi vizsgálatok
V Evanjelickom a. v. gymnáziu v Rožňave sa budú konať skúšky z náboženstva pre žiakov 8. ročníka. Zástupca riaditeľa Zoltán Hallay bol menovaný do skúšobnej komisie. V maturitnej komisii zasadne seniro evanjelickej a.v. cirkvi na Gemeri - Július (Gyula) Terray, dvorný radca. Do komisie ho vymenoval biskup Potisského evanjelického a. v. dištriktu Henrich (Henrik) Geduly v apríli 1917.