Katonai kitüntetések
Vyznamenanie Signum laudis bolo udelené v apríli 1917 Zoltánovi Farkasovi farkasfalvimu, parlamentnému poslancovi za okres Rimavská Sobota, ktorý bojoval ako dobrovoľník na ruskom fronte. Vyznamenaný bol aj Dr. Michal (Mihály) Gotthilf poručík 16. domobraneckého pešieho pluku z Banskej Bystrice, ktorý pochádza z Rožňavy.