Halálozások
1.04.1917 zomrel v Dobšinej hlavný notár Július (Gyula) Nickl, svokor Dr. Jána (János) Markó-a z Rožňavy. Pochovaný bol 3.04.1917 v Dobšinej. Vo veku 67 rokov zomrel 9.04.1917 riaditeľ na dôchodku Ján (János) Ulreich v Dobšinej. 11.04.1917 ho za veľkej účasti rodinných príslušníkov pochovali.