Városi közlemények - Pósch, Jozef
Texty nariadenia o výrobe a predaji obuvi, o odvodoch kovových predmetov z domácností pre potreby vojska (nariadenie ministerstva 388/el zo 17.03.1917, kópia župného nariadenia č. 950/20B 1917.)