A bőrgyár ügye
Rokovania o vydaní územného povolenia (telepengedély) pre kožiarsku továreň v Rožňave prebiehali v apríli a máji 1917 na župnej úrovni. Podžupan podporil snahy o znovuotvorenie továrne a postúpil žiadosť k prvostupňovej hospodárskej vrchnosti.